Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Suci za 14. kolo: Lovrić opet sudi Dinamu, mladi talent Lokomotivi i Rijeci, na Aldo Drosini 'tandem' iz Opus Arene

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 08:15

U Kranjčevićevoj i Varaždinu bit će ista VAR ekipa...

S današnjom utakmicom između Lokomotive i lidera Rijeke u Kranjčevićevoj započet će 14. kolo HNL-a. Taj dvoboj sudit će mladi hrvatski sudački talent Patrik Kolarić iz Čakovca, a pomagat će mu Bojan Zobenica i Ivan Mihajl iz Velike Gorice. U VAR sobi bit će Marin Vidulin iz Kanfanara i Vedran Đurak iz Svetog Ivana Zeline koji će zanimljivo, u nedjelju 5. studenog biti u VAR sobi na utakmici između Varaždina i Dinama. A taj dvoboj sudit će Zdenko Lovrić iz Đakova koji je u srijedu sudio Kup utakmicu između Oriolika i Dinama (0-8) i izazvao polemike jer u 18. minuti, pri rezultatu 0-0, nije sudio navodni jedanaesterac za Oriolik. No, sudačka komisija očito je procijenila kako je Lovrić dobro odsudio taj dvoboj te je Đakovčanin ponovno suditi Dinamu, a pomoćnici će mu biti Goran Pataki iz Đakova i Nikola Kečkiš iz Virovitice.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U subotnjem programu sastaju se Gorica i Osijek te Hajduk i Rudeš. Prvi dvoboj u Velikoj Gorici sudit će splitsko-zagrebačka šestorka. Duje Strukan iz Splita bit će glavni sudac, a pomagat će mu Splićanin Alen Jakšić i Zagrepčanin Dejan Vuković. U VAR sobi sjedit će Ivan Vučković i Dario Kolarević iz Zagreba. Kasniju utakmicu između Hajduka i Rudeša na Poljudu sudit će Osječanin Dario Bel uz pomoć Marjana Tomasa iz Vladislavaca i Denija Grofelnika iz Valpova. U VAR sobi sjedit će Ivan Matić iz Osijeka i Kristijan Novosel iz Valpova.

Nedjeljni dvoboj između Istre 1961 i Slaven Belupa na Aldo Drosini sudit će Mario Zebec iz Cestice, a pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje, Dino Knez iz Osijeka, dok će u VAR sobi sjediti Riječani Ivan Bebek i Luka Pajić. Zebecu će to biti prva utakmica HNL-a nakon 'kontroverznog' dvoboja između Osijeka i Dinama u Opus Areni (2-3), kada je Dinamo s dva jedanaesterca na intervenciju iz VAR sobe, u kojoj je također sjedio Ivan Bebek, stigao do preokreta u samoj završnici dvoboja.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti