Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Stradala loža: Pašalić pobjedu Rijeke u Kupu ispratio s tribine

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.02.24. | 19:15

Hrvatski reprezentativac bio je prisiljen preskočiti utakmicu protiv Rudeša

Nogometaši Rijeke minimalnim su rezultatom svladali Rudeš i tako izborili plasman u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Pobjedu je Riječanima donio Niko Galešić koji je sjajno poentirao s 30 metara iz slobodnog udarca. Bio je to treći pogodak za Galešića ove sezone i treći put da je upravo on zaslužan za slavlje momčadi s Kvarnera. Galešić je prvo zabio Slaven Belupu u prvenstvu kad je prevalio 80 metara pa zabio za minimalnu pobjedu, da bi onda na otvaranju drugog dijela sezone zabio u Gorici u 89. minuti i tako donio Rijeci velika tri boda u 3-2 pobjedi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sopić je u Kupu odlučio dosta promiješati karte pa je tako na travnjak poslao uglavnom igrače koji iz drugog plana čekaju svoju priliku, ali je zanimljivo bilo što je s tribine utakmicu svoje momčadi pratio hrvatski reprezentativac Marco Pašalić. Nakon ogleda u Rudešu, Pašalić nam je otkrio kako je planski preskočio ovu utakmicu budući da je osjetio zadnju ložu na posljednjem treningu pa je tako struka procijenila kako nema smisla riskirati.

Marco nam je također otkrio kako ozljeda ipak nije ozbiljnije naravi te da bi trebao konkurirati za prvenstveni ogled protiv Varaždina ukoliko se stvari ne pogoršaju u narednim danima. (I.A.S.)



Tagovi

Marco PašalićHNK RijekaRijekaHrvatski nogometni kupHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti