Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Stjepan Tomas uskoro postaje novi trener Zrinjskog?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.11.23. | 12:37

Rendulić je, očito, bivši…

Svega par sati nakon poraza od Veleža pojavila se vijest kako će Krunoslav Rendulić uskoro postati bivši na klupi Zrinjskog. No, par dana kasnije, iz kluba ni traga, ni glasa. O možebitnoj smjeni Rendulića nitko se nije javno izjasnio, ali mediji iz susjedstva ističu kako je Rendulić sigurno bivši te da je već napustio Mostar.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Klub to, doduše, još uvijek nije potvrdio, ali vjerojatno će se to dogoditi uskoro. Kako se priča da je Rendulić sigurno bivši, isto tako se priča i o njegovim potencijalnim zamjenicima. Spominjalo se nekoliko imena, ali sada Sportsport.ba navodi kako je glavni kandidat za klupu Plemića Stjepan Tomas.

Bivši Vatreni je klupu Osijeka napustio prije mjesec i pol dana, a prije Bijelo-plavih vodio je Šerif, Göztepe, C. Rizespor i Antalyaspor. U Osijeku se pak zadržao pola godine, a u 20 utakmica skupio je 10 pobjeda, 5 remija i 5 poraza.

Plemići se trenutno nalaze na trećem mjestu Premijer lige BiH, a sljedeću utakmicu odigrat će 26. studenog kad ih očekuje gostovanje god GOŠK-a iz Gabele.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Stjepan TomasKrunoslav RendulićZrinjski

Ostale Vijesti