Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

VIDEO/FOTO Ludi mostarski derbi pripao Veležu, utakmica prekinuta zbog tučnjave i sramotnog transparenta, Bradarić pocrvenio

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.11.23. | 20:46

Rođeni su odigrali partiju za pamćenje, Klafurić je u potpunosti nadmudrio Rendulića i svojim navijačima podario veliku pobjedu.

Nogometaši Veleža s uvjerljivih su 3-0 svladali Zrinjski u derbiju 14. kola Premijer lige BiH. Pogotke za domaću momčad postigli su Haskić (41.) te dvaput Guliašvili (53., 79.), dok je Zrinjski u konačnici utakmicu završio s igračem manje nakon što je u 90+1. minuti izravan crveni karton zbog pogibeljnog starta na sredini terena dobio nekadašnji hrvatski reprezentativac Filip Bradarić. S ovom pobjedom Rođeni su sada došli na samo -1 u odnosu na trećeplasirane Plemiće, s tim da aktualni prvak BiH ima utakmicu manje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, utakmica se dvaput prekidala. Prvi put se to dogodilo nakon što su se navijači Zrinjskog na tribini obračunali sa zaštitarima, da bi onda utakmica bila prekinuta i zbog sramtonog transparenta na tribini gdje su bili navijači Veleža, a na njemu su bili naslikani kukasti križ, ustaško U, Davidova zvijezda i penis.

Zrinjski je odigrao jako slabu utakmicu te su nogometaši Veleža, koje sjajno vodi Dean Klafurić, potpuno zasluženo upisali svoju prvu pobjedu u gradskom debiju nakon tri godine čekanja. Posljedni put je Velež svladao Zrinjski 8.kolovoza 2020. godine (2-0), a od te utakmice pa sve do ove koja se odigrala ovog ponedjeljka vidjeli smo ukupno devet pobjeda Plemića i tek jedan remi. (ri)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiVelež MostarDean KlafurićKrunoslav RendulićBiH Premijer liga

Ostale Vijesti