Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Klafurić: “Ovu pobjedu posvećujem navijačima Veleža”, Rendulić: “Igra na dva fronta je ostavila traga”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.11.23. | 21:13

Evo i prvih reakcija nakon ludog mostarskog derbija

Nogometaši Veleža s 3-0 su bili bolji od gradskog rivala Zrinjskog u 14.kolu Premijer lige BiH. Utakmica se neće pamtiti samo po onome što smo mogli vidjeti na zelenom travnjaku, ali u svakom slučaju će Rođeni biti zadovoljni što su nakon tri godine uspjeli upisati svoju prvu pobjedu protiv Plemića.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poslije utakmice, trener Veleža, Dean Klafurić, rekao je sljedeće:

“Prvo bih čestitao svojim igračima na odličnoj predstavi, kao i svojim pomoćnicima. Ne samo na zalaganju nego i na vrijednostima koje su danas pokazali, ali i na karakteru. Ovu pobjedu posvećujem navijačima Veleža”, rekao je Klafurić pa dodao:

“Nakon prekida rekao sam samo da trebamo nastaviti s našom igrom, da trebamo zadržat pristup, agresivnost, visoki presing i da će golovi doći sami po sebi. Zaslužili smo ovo sve jer naporno radimo. Mi smo klub u izgradnji, moramo biti realni. Mučimo se u organizaciji i tim nekim stvarima, gradimo teren, nije mjesto za euforiju. Zrinjski igra u Europi, a mi ne”, zaključio je Klafurić.

Nakon njega, kratak komentar utakmice dao je i Krunoslav Rendulić, trener Zrinjskog.

“Velež je bio bolji, pogotovo u prvom dijelu. Bili su čvršći i agresivniji. Počeli smo igrato tek poslije drugog gola. Te golove ne možemo komentirati, nemate se čemu nadati ako primite takve golove na jednom visokom nivou”, rekao je trener Plemića pa dodao:

“Sigurno da je igra na dva fronta ostavila traga, što je i normalno. Igrači su potrošeni, ali zasluženo smo izgubili. Velež me nije ni sa čim iznenadio, bili su agresivniji i bolji i zasluženo su pobijedili”, naglasio je.

“Imamo 10-ak dana pauze, moramo se odmoriti, ovo zaboraviti što prije i okrenuti se novom izazovu i utakmici sa Širokim Brijegom”, podvukao je za kraj Krunoslav Rendulić.

Foto: Denis Kapetanović/Pixsell

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiVelež MostarDean KlafurićKrunoslav RendulićBiH Premijer liga

Ostale Vijesti