Stipe Perica prijavljen Disciplinskoj komisiji HNS-a!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.12.16. | 16:22

Iako to nije službeno navedeno kao razlog, lako moguće da se Perica „na piku“ našao zbog izjava koje je dao sredinom listopada...

Stipe Perica, 21-godišnji član Udinesea i ponajbolji mladi hrvatski napadač, prijavljen je Disciplinskoj komisiji HNS-a.

Kako piše Dalmatinski portal, od Perice je zatraženo da se očituje na niz nebuloza koje su mu napakirali kao prekršaje u vrijeme nastupa za mladu reprezentaciju.

Iako to nije službeno navedeno kao razlog, lako moguće da se Perica „na piku“ našao zbog izjava koje je dao sredinom listopada. Nakon što se mlada reprezentacija nije uspjela plasirati na Euro, Perica je javno kazao da smatra kako organizacija nastupa reprezentacije nije na nivou, a za to je uperio prstom prema HNS-u.

Također, poručio je tom prilikom i da bi „hrvatska reprezentacija morala biti reprezentacija svih, a ne samo nekih“. Očito je time stao na žulj moćnicima hrvatskog nogometa, a koliko je prijava koju je zaradio ozbiljna, najbolje potvrđuje činjenica da iza nje stoji Romeo Jozak, čovjek od najvećeg povjerenja Zdravka Mamića.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Stipe PericaHNSRomeo Jozak

Ostale Vijesti