TIJEK UTAKMICE: Real M. - Barcelona 0:3

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 27.02.19. | 22:21

Trenutni rezultat je 0-3.

REAL MADRID - BARCELONA 0:3

90+2' KRAJ UTAKMICE. Završila je agonija Reala, izvještaj možete pogledati OVDJE.

73' GOOOL! Ovog puta iz jedanaesterca. Casemiro je nagazio Suareza, a Urugvajac je supio doći do drugog zgoditka na utakmici i postavlja rezultat na 3-0. Krasna 'panenka' napadača Barce.

69' GOOOL! Opet je profunkcionirala ista osovina Dembele - Suarez. Dembele je ovaj put ubacio s desne strane, na petercu je bio Suarez, ali Varane stiže prije njega - po njegovu žalost, samo da ugura loptu u vlastitu mrežu.

68' Kakva šansa Viniciusa! Promiješao je obranu gostiju, Piquea poslao 'po ćevape', ali njegov udarac nakon što se odbio od Semeda odlazi u korner.

67' Nova obrana Ter Stegena! Carvajal je oštro puca s desne strane, ali vratar Barce brani.

62' Kakva obrana Ter Stegena! Reguillon se priključio napadu, glavom je pucao, ali Nijemac fantastično brani njegov pokušaj s vrha peterca!

58' Vinicius je ponovno pao u šesnaestercu Barce, ali sudac se nije oglasio.

51' GOOOL! Na asistenciju Dembelea, Luis Suarez zabija oštrim prizemnim udarcem s desetak metara! Barca vodi 0-1.

> Suarez utišao Bernabeu! (VIDEO)

49' Pique puca glavom nakon Messijevog centaršuta iz slobodnog udarca, ali nije to ugrozilo vrata Kostarikanca.

48' Benzema je pucao glavom! Lopta odlazi iznad grede, ali sudac Sanchez svakako je svirao jedanaesterac.

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

45+1' KRAJ PRVOG POLUVREMENA.

> Je li ovo bio penal? Sudac El Clasica odbio VAR provjeru (VIDEO)

44' Dembele je 'uništio gležnjeve' Carvajalu, ali njegov ubačaj nije pronašao metu.

41' Nova prilika Reala! Prebrojali su obranu Barce sa desne na lijevu stranu, ali pokušaj Viniciusa igrač gostiju Semedo odbija u korner.

38' Kakve prilike Los Blancosa! Prvo je Benzema imao 100%-nu šansu, ali Ter Stegen fantastično brani nogom, a već u sljedećem naletu ponovno Vinicius puca, ovaj put nečuvan s desetak metara, ali ponovno lopta odlazi preko gola.

30' Opasno pred golom Reala! Dembele jeuputio oštar prizemni ubačaj, Navas nije stigao uhvatiti, ali na petercu nije bilo igrača Blaugrane. Lopta će biti za domaćina.

23' Još jedna odlična prilika Kraljevskog kluba! Vinicius i Benzema su zakuhali situaciju, Francuz je ubacio, Alba promašio pri izbijanju, a udarac upućuje Brazilac kojemu je Ter Stegen uspio na vrijeme skratiti kut.

20' Odmah s druge strane uzvraća Barca, ali ubačaj Dembelea spriječava Casemiro. Nakon kornera situacija se primirila, lopta je za domaće.

19' Velika prilika Viniciusa Juniora! Pucao je s 15-ak metara, ali lopta odlazi iznad vrata.

15' Vinicius je pao u šesnaestercu Barce, Semedo mu je bio na leđima, ali sudac je procijenio da nema potrebe da se konzultira sa VAR-om.

10' Rakitić je oštro startao na Casemira, utakmica je vrlo čvrsta. Hrvatski veznjak dobio je upozorenje zbog ovog uklizivanja.

5' Barca je preuzela inicijativu, prema očekivanjima, Dembele je zasad vrlo aktivan - spušta se u sredinu po loptu, ali domaći igrači zasad kontroliraju napad gostiju.

1' Utakmica je počela.

*********

Od 21 sat očekuje nas uzvratna utakmica polufinala španjolskog Kupa kralja u kojem će se na Santiago Bernabeuu sastati Real Madrid i Barcelona. U novom činu El Clasica, u kojem Kraljevski klub 'brani' 1-1 iz prvog susreta, sigurno nećemo vidjeti jednu zvijezdu domaćih.

Riječ je o Iscu, kojega trener Santiago Solari nije uvrstio u momčad za ovaj okršaj. Osim toga, na klupi će ponovno startati drugi 'pobunjenik' u redovima Los Blancosa, Gareth Bale. Umjesto njega će opet od prve minute zaigrati Lucas Vasquez.

S druge strane, trener Barcelone Ernesto Valverde, na teren će poslati najjači mogući sastav koji ima na raspolaganju, a preventive radi, na klupi je rekonvalescent Samuel Umtiti kojega će mijenjati Clement Lenglet, dok nema ni ozlijeđenog Arthura čije je mjesto zauzeo Sergi Roberto.

Oba Hrvata – Ivan Rakitić na jednoj i Luka Modrić na drugoj strani – zaigrat će od prve minute.

Real Madrid:

Keylor Navas - Reguillon, Varane, Ramos, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrić - Vinicius, Benzema, Lucas

Barcelona:

Ter Stegen - Alba, Pique, Lenglet, Semedo - Rakitić, Busquets, S. Roberto - Dembele, Suarez, Messi

 
 
(Foto: Reuters)

Tagovi

El ClasicoLuka ModrićIvan RakitićGareth BaleIscoCopa del Rey

Ostale Vijesti