DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

Stanković nakon ispadanja dao znakovitu izjavu: "Vidjet ćemo kako dalje, Zvezda je jaka i bez nas"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.08.21. | 08:47

Prvak Srbije nije uspio izbaciti Šerif.

Kada su kuglice spojile pobjednika dvoboja Dinamo - Legia s pobjednikom dvoboja Crvena zvezda - Šerif, mnogim navijačima Plavih i Crveno-bijelih momentalno je skočio adrenalin. Jer sama pomisao da bi se dva velika rivala nakon 30 godina ponovno mogla susresti je nešto zbog čega se 'isplati živjeti'. Taj dvoboj bi svakako bio više od same nogometne utakmice, a isti je bio prilično realan budući da su i Dinamo i Crvena zvezda bili favoriti protiv svojih suparnika u trećem pretkolu Lige prvaka.

Dinamo je uz dosta muke apsolvirao varšavsku Legiju, no Zvezda nije mogla preko Šerifa. Nakon 1:1 u Beogradu, Šerif je s minimalnih 1:0 nadvisio sterilnu Zvezdu u uzvratu i tako olakšao Dinamu put prema Ligi prvaka, no istovremeno uništio snove da bi se Dinamo i Zvezda prvi put mogli susresti u europskom natjecanju.

"Ovo je najteži poraz od kako sam trener Crvene zvezde. Mogu biti samo tužan, ne i razočaram u momke. Odgovornost je na meni. Ja sam birao, mijenjao. Žao mi je zbog navijača što nismo prošli. Vidjet ćemo kako i što dalje. Najbolje je da prespavamo. Ne mogu analizirati utakmicu vruće glave. Primili smo gol iz prekida za kojeg smo se detaljno pripremali. Momci su dali sve od sebe, oni brane klupske boje s ponosom, a odgovornost je na meni".

Pred Zvezdom je playoff za ulazak u Europsku ligu protiv rumunjskog Cluja.

"Morat ćemo se dobro potruditi. Svi smo jako željeli i vjerovali u pobjedu. Na kraju su odlučile sitnice. Ne volim prekide. I kao igrač sam zbog njih ispadao. Ali, naučit ćemo se na ovome. Nogomet se igrao i prije nas. Marakana će biti puna. Padat će velikani i bez nas. Zvezda je velika i sa nama i bez nas".


Tagovi

Crvena zvezdaDejan StankovićŠerif

Ostale Vijesti