Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Split ispred Madrida: Subašića je ovog ljeta htio i veliki Atletico Madrid!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.09.21. | 14:09

Navodno ga je 'izigrao' i bivši klub, ali dojam je da je on i više nego sretan kako se sve u konačnici odigralo. Zanimljivo, da se odlučio vratiti u Zadar, ne bi više bio golman već – napadač!

Povratak Danijela Subašića u Hajduk, što ste EKSKLUZIVNO mogli prvi pročitati baš na Germanijaku, odjeknuo je poput prave bombe u medijima diljem Lijepe naše.

Jedan od heroja SP-a u Rusiji 2018. godine posljednjih godinu dana bio je slobodan igrač, a u Split dolazi kako bi bio zamjena, ali i svojevrsna konkurencija i dodatna motivacija Lovri Kaliniću koji i dalje ima status prvog vratara. Subašićev dolazak postao je aktualan nakon što je postalo poznato da će Josip Posavec morati na operaciju ramena, a on je s klubom dogovorio dvogodišnju suradnju.

Zanimljivo, prije dolaska u Split, postojale su i neke druge opcije glede njegovog potencijalnog nastavka karijere. Ovog ga je ljeta htio Olympiacos, navodno se zanimala i Kašimpaša, a u sve je bio uključen i Monaco gdje se Suba umalo vratio nakon godine dana pauze.

No, najzanimljivije od svega je to da je Subašić bio veoma izgledna opcija za Diega Simeonea. Naime, legendarni El Cholo je htio dovesti bivšu jedinicu Vatrenih na Wandu Metropolitano kao zamjenu za Jana Oblaka, javlja Jutarnji.

Prema njihovim informacijama, Subašić je trebao doći u Atletico nakon što je klub napustio Ivo Grbić koji će ovu sezonu provesti na posudbi u Lilleu, ali na kraju je i to propalo.

Zanimljivo, Jutarnji dodaje kako da je Subašić kojim slučajem odlučio kako je vrijeme za povratkom u matični mu klub Zadar, on ne bi bio vratar, već – napadač!

Njegov povratak na Poljud oduševio je navijače, bivši vratar Hajduka i Vatrenih, Tonći Gabrić, istaknuo je kako sad Hajduk u svojim redovima ima možda i dva najbolja hrvatska vratara, ali puno važnije je ono drugo što Subašić sa sobom nosi na Poljud, a to su lavovsko srce, mentalitet pobjednika i iskustvo kakvo malo tko ima…


Tagovi

Danijel SubašićHajdukAtletico MadridOlympiacosKasimpasaGermanijak transferinogometni transferitransferi

Ostale Vijesti