KAI PFAFFENBACH/Action Images
KAI PFAFFENBACH/Action Images

Germanijak EKSKLUZIVNO doznaje: Danijel Subašić uskoro postaje novi igrač Hajduka!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.09.21. | 15:00

Bivša jedinica Vatrenih stiže na Poljud!

Vijest s prizvukom senzacije stigla je danas s Poljuda. Danijel Subašić novi je vratar Hajduka. Detalji suradnje dogovoreni su ovih dana i u srijedu je planiran potpis ugovora.

Subašić i Kalinić biti će prvi izbor za vrata Hajduka, dok će Posavec morati na operaciju ramena s kojim duže vrijeme ima problem.

Subašić je bio vratar reprezentacije koja je u Rusiji 2018. godinem, a nakon odlaska iz Monaca u ljeto 2020. uzeo je odmor od karijere. Na raspolaganju bi trebao biti već na treningu u četvrtak.

36-godišnji Zadranin je upisao 44 nastupa za Vatrene. Bio je jedan od heroja svjetskog srebra u Rusiji kad je obranio ključne jedanaesterce u raspucavanjima protiv Danaca i Rusa, da bi onda bio fenomenalan i u polufinalu protiv Engleza.

U svojoj iznimno bogatoj i nadasve uspješnoj karijeri branio je za svega tri kluba - matični Zadra, splitski Hajduk i Moncao. U klupskoj karijeri može pohvaliti s dva trofeja, Hrvatskim kupom u sezoni 09/10. te naslovom prvaka Ligue 1 u sezoni 16/17.

Subašić je ukupno skupio 109 nastupa za Hajduk u svim natjecanjima, primio je 89 pogodaka, a čak je u 47 utakmica sačuvao svoju mrežu netaknutom.


Tagovi

HajdukDanijel SubašićLukša Jakobušićnogometni transferitransferitransferMonaco

Ostale Vijesti