Spasitelj Ramos: Gol posvećujem svojoj ženi

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.03.17. | 08:41

Zidane ne zamjera Navasu zbog pogotka Betisa.

Real Madrid sinoć je puno teže od očekivanog, i uz pomoć suca, svladao Betis s 2:1 i ponovno skočio na čelo Primere. Pobjednički pogodak Kraljevima donio je, nimalo iznenađujuće, Sergio Ramos deset minuta prije kraja dvoboja.

>> VIDEO: Dežurni Spasitelj i sudac spasili Real za povratak na prvo mjesto

„U nogometu je najbitniji rezultat. No, isto je tako bitno da naši navijači uživaju, stoga moramo poboljšati svoju igru. Drago mi je što sam ponovno zabio, gol posvećujem svojoj ženi. Utakmica je bila jako čudna, Betis se branio odlično, a i pritisak na Bernabeuu je uvijek velikI“, rekao je nakon utakmice Ramos.

Tragičar utakmice mogao je postati golman Keylor Navas kojem u 22. nije dosuđen crveni karton, a i „najzaslužniji“ je za pogodak Betisa. No, u sudačkoj nadoknadi sjajnom obranom Antoniju Sanabriji  donio je Realu konačnu pobjedu.

„Na poluvremenu mu nisam ništa govorio, greške radimo svi i sastavni su dio igre. No, na kraju nas je spasio. Što se tiče ne dodijeljenog crvenog kartona, ne mogu komentirati jer nisam vidio snimke“, komentirao je trener Madriđana Zinedine Zidane.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Sergio RamosZinedine ZidaneKeylor Navas

Ostale Vijesti