REUTERS/Amr Abdallah Dalsh
REUTERS/Amr Abdallah Dalsh

Španjolski mediji nisu impresionirani: "Hrvati su dobri jedino u skok-igri, protiv njih se itekako može igrati“

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 24.03.24. | 07:39

Španjolci su optimistični za ogled protiv Hrvatske na Euru

Malotko je očekivao da će Hrvatska morati tek u raspucavanju odlučivati o pobjedi nad Tunisom i prolasku u finale ACUD Cupa, no tako je to kad se uzme u obzir karakter turnira, renome protivnika i isprazne tribine. Jasno, to ne abolira igrače Zlatka Dalića koji su ionako ovdje stigli na „team building“, ali od igre se neće previše pamtiti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ogled protiv Tunisa popraćen je i u španjolskim medijima, a sportska javnost naših protivnika na EP-u u Njemačkoj nije pretjerano oduševljena onime što su pokazali izabranici Zlatka Dalića. Tako je španjolski AS Hrvatsku okarakterizirao kao „momčad koje se ne treba niti malo strašiti“.

„Hrvatska je imala nadmoć u držanju lopte, no taj posjed nije znala iskoristiti“, ističe AS, dodajući kako je Hrvatska prijetila u skok igri preko koje Hrvatska može zaprijetiti preko Joška Gvardiola i ostalih „letećih tornjeva“.

Pohvaljen je, jasno, Ivica Ivušić, a komplimente je za svoj nastup pokupio i Luka Modrić. Zaključak AS-a je da se „protiv Hrvatske itekako može igrati“. (pz)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHNSLuka ModrićIvica IvušićTuniška nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti