REUTERS/Amr Abdallah Dalsh
REUTERS/Amr Abdallah Dalsh

Heroj Ivušić: "Subašić i Livaković su ovo napravili na važnijim turnirima, ali čast mi je bila obraniti penale"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 23:39

Dojam igrača nakon pobjede nad Tunisom

Ivica Ivušić uskočio je u ulogu heroja i odveo Hrvatsku u finale turnira u Egiptu u utakmici u kojoj će se pamtiti tek dvije stvari – pobjeda i Ivušićevi obranjeni penali. Sve ostalo je za brzi zaborav... Vratar Hrvatske se oglasio na kon pobjede.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Čast je biti na golu reprezentacije i sigurno da je jako lijep osjećaj obraniti penale koji su nas odveli u finale ovog turnira. Subašić i Livaković napravili su to na važnijim turnirima. Zadovoljstvo mi je biti u reprezentaciji i pomoći kad mogu. Velika je čast, nema ništa veće od toga. Jako sam sretan i zadovoljan. Tunižani su bili u nižem bloku i prijetili nam kontrama, ali evo, mi smo u finalu i zadovoljni smo“.

Finale će biti u boljoj atmosferu jer je domaćin Egipat tamo.

„Bit će više gledatelja nego danas, sigurno da ćemo uživati u dobrom nogometu“, dodao je Ivušić.

Potom je komentar ponudio i Marco Pašalić, koji je zabio zadnji gol prilikom raspucavanja.

„Najveća je čast igrati za Hrvatsku i najveće što u karijeri mogu osvojiti. Presretan sam što sam zabio, ali velika pohvala za Ivušića“.

Imao je sjajan udarac u nadoknadi.

„Odlično je golman obranio, u zadnje vrijeme sam navikao da mi malo fali do pogotka. Radim na tome i kreiram šanse, pa ako uđe - uđe. Nebitno tko zabije, bitno da ekipa slavi. Tunis je stajao čvrsto, bilo je teško nadigravati se i kreirati šanse. Na kraju, mislim da smo dobro odigrali i najbitnije je da smo pobijedili. Igrati za Hrvatsku je najposebniji osjećaj“.

Najavio je i finale u utorak.

„Bit će interesantno i atmosfera će biti bolja zbog punog stadiona. Bitno je da pobijedimo i pokažemo muški gard, tada znam da ćemo pobijediti“. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijatuniška rukometna reprezentacijaPrijateljska utakmicapripremne utakmiceHNSIvica IvušićMarco Pašalić

Ostale Vijesti