REUTERS/Antonio Bronić
REUTERS/Antonio Bronić

Šok za Vatrene: Abu Dhabi otpao, W turnir igrat će se u Egiptu!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.03.24. | 15:11

U prvom dvoboju 22. ožujka Hrvatska se trebala nadmetati s Tunisom, pobjednik bi igrao finale 26. ožujka, a dan prije bila bi utakmica za treće mjesto

Doista šokantno zvuči na prvu, ali je nažalost po reprezentaciju Hrvatske - istina. Organizatori turnira u Abu Dhabiju otkazali su W Cup, koji se trebao igrati od 22. do 26. ožujka. Na njemu su uz Vatrene trebali sudjelovati Tunis, Egipat i Novi Zeland, saznao je Robert Matteoni iz Sportskih novosti. No, turnir će se na kraju ipak odigrati, samo ne u UAE-u, već u Egiptu, javili su naknadno iz HNS-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvom dvoboju 22. ožujka Hrvatska se trebala nadmetati s Tunisom, pobjednik bi igrao finale 26. ožujka, a dan prije bila bi utakmica za treće mjesto. Zlatko Dalić, koji je pozvao 25 igrača za taj turnir, imao je jasan plan aktivnosti. Najvažnije je bilo okupljanja igrača, svojevrsni team building i upoznavanje reprezentativaca sa svim detaljima pripreme i nastupa na Euru u Njemačkoj. Uz to i dvije solidne provjere za sve aktere, među kojima bi i svojim prisustvom bio simbolično naznačen povratak Ivana Perišića.

Mnogima nije bilo jasno što se točno dogodilo da se jedan međunarodni turnir u jedinom FIFA terminu do Eura tako naprasno otkaže, ali onda se na službenim stranicama Saveza pojavila vijest u kojoj stoji da su "Četiri saveza istovremeno raskinula ugovor s organizatorom predviđenog W Cupa zbog neispunjavanja ključnih stavki ugovora te su potom prionula pronalasku odgovarajućeg novog rješenja".(G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaZlatko DalićVatreniHrvatski nogometni savez

Ostale Vijesti