Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Službeno: Vedran Jugović ostaje u Osijeku još dvije godine (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.10.21. | 12:22

Simpatizeri bijelo – plavih će sigurno biti zadovoljni.

Vedran Jugović potpisao je novi dvogodišnji ugovor s Osijekom, potvrdili su iz kluba na svojim web stranicama. Jugoviću je ugovorna obveza isticala na kraju ove sezone, a kako ga ne bi izgubili u klubu su mu odlučili produljiti ugovor za još godinu dana.

Jugović je dijete Osijeka, a u a karijeri je još branio boje Rijeke i južnokorejskog Jeonnam Dragonsa. U matični klub se vratio u ljeto 2019. godine, a ukupno je u bijelo – plavom dresu skupio 161 nastup, 11 pogodaka i osam asistencija.

Nakon što je prije nekoliko dana Ježina napustio klub, a Jugović danas potpisao novi ugovor, jedina dva igrača kojima ugovorna obveza ističe na kraju sezone su Mihret Topčagić i Marko Malenica. U tu kategoriju ne ulaze posuđeni igrači poput Ante Ercega, Jevhena Čeberka i Darka Nejašmića, s tim da već sad postoje naznake da Osijek potonju dvojicu planira otkupiti od LASK-a, odnosno Hajduka.

Jugović je jedan od šestorice središnjih veznjaka koje Nenad Bjelica ima na raspolaganju, a ove sezone je skupio 13 nastupa u svim natjecanjima.

Jedini trofej u karijeri osvojio je u dresu Rijeke (Hrvatski kup, sezona 13/14.), a za plavo – bijele je ukupno skupio 99 nastupa, sedam pogodaka i 15 asistencija.



Tagovi

Vedran JugovićOsijek

Ostale Vijesti