Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Službeno: Dimitrov nakon Hajduka pronašao novi angažman u domovini

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.12.22. | 17:06

Potpisao je ugovor na godinu i pol dana

Malo prije blagdana Hajduk je objavio na službenim stranicama sporazumni raskid ugovora sa stoperom Kristianom Dimitrovom. Braniču je ugovor s Bijelima isticao na ljeto 2023. godine, a s obzirom da posljednjih sezona nije bio blizu statusa prvih 11 došlo je do dogovora o raskidu.

Do pronalaska novog angažmana 25-godišnjak nije trebao čekati iduću godinu, a danas je potpisao za Levski iz Sofije. Za klub iz domovine potpisao je ugovor na godinu i pol dana.

Podsjetimo, Dimitrov je u Hajduk stigao iz Botev Plovdiva za 400 tisuća eura, a u tom bugarskom klubu je i započeo karijeru. U Hajduku je skupio 46 nastupa, tri gola i jednu asistenciju, a ove godine je nastupio tek u Kupu gdje je dobio i crveni karton. Prošle zime je iz Hajduka išao i na posudbu u rumunjski Cluj s kojim je osvojio naslov prvaka, ali je tamo upisao tek jedan nastup.

Za bugarsku nacionalnu vrstu upisao je 14 nastupa i zabio jedan gol. Levski je aktualni osvajač Kupa, a trenutno su na šestom mjestu u bugarskom prvenstvu. (km)



Tagovi

Kristian DimitrovLevskiLevski SofijaBugarskaBugarska nogometna reprezentacijaHajduk

Ostale Vijesti