REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

Službeno: Bayern doveo zamjenu za ozlijeđene Comana i Gnabryja

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 18:07

Pojačanje na Allianz Areni

Iako je trebao biti angažiran tek u ljeto 2024., mladi španjolski krilni igrač iz Granade Bryan Zaragoza (22) pridružio se Bayern Münchenu pet mjeseci prije toga, objavio je bavarski klub.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bryan Zaragoza potpisao je početkom prosinca ugovor na pet sezona s minhenskim Bayernom od 1. srpnja 2024., a sezonu je trebao završiti u svom klubu Granadi, trenutno 19. u borbi za ostanak u španjolskoj prvoj ligi.

No, kako bi nadoknadio izostanke francuskih reprezentativaca Kingsleya Comana, koji je ozlijedio ligament lijevog koljena, i Nijemca Sergea Gnabryja, koji je u fazi i oporavka, Bayern je dolazak Zaragoze pomaknuo na ovu zimu.

Bayern je uspio postići dogovor s Granadom da se Zaragozina posudba omogući do 30. lipnja, prije nego što je Španjolac 1. srpnja potpisao ugovor za pet sezona s Bayernom, za transfer procijenjen na 17 milijuna eura, četiri milijuna više od prvobitno planiranog.

Bryan Zaragoza mogao bi debitirati u subotu, kada će Bayern ugostiti Borussiju Mönchengladbach. Dolaskom krilnog napadača Bayern bilježi trećeg novaka u zimskom prijelaznom roku nakon što su stigli engleski branič Eric Dier i francuski Sacha Boey.

Njemački prvak u posljednjih jedanaest sezona Bayern München trenutačno je drugi u Bundesligi (47 bodova), dva boda iza Bayer Leverkusena s kojim će se 10. veljače sastati u ključnom dvoboju u borbi za naslov.

U Ligi prvaka bavarski će klub 14. veljače i 5. ožujka odmjeriti snage s talijanskim Laziom iz Rima.

(Hina)


Tagovi

BayernBryan Zaragoza

Ostale Vijesti