REUTERS/Vahram Baghdasaryan
REUTERS/Vahram Baghdasaryan

Slavni Nizozemac upozorava: "Ivanušec je zastrašujuć, sjajan igrač, s razlogom igra za Hrvatsku"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.09.23. | 09:51

Ivanušec jedva čeka da se suoči sa Celticom u De Kuipu

Bivši trener Rangersa i napadač nizozemske reprezentacije, Roy Makaay upozorio je Celtic na nekadašnjeg dinamovca Luku Ivanušeca pred okršaj Škota s nizozemskim Feyenoordom u Ligi prvaka (utorak, 21 sat). Hoopsi putuju u Rotterdam na svoju uvodnu utakmicu grupne faze, a protivnici su im itekako raspoloženi. Naime, zabili su pet golova ili više u trećoj utakmici zaredom. To su uspjeli prvi put otkako je Eredivisie osnovana 1956., nakon što su porazili Heerenveen 6-1 u posljednjem susretu, a prije toga su srušili Almere City također sa 6-1 te 5-1 Utrecht.

Međutim, protiv Celtica će im nedostajati dva glavna napadača, Santiago Gimenez koji je suspendiran i Ayase Ueda koji je ozlijeđen. Ipak, to im neće dozvoliti da se opuste. Upozorava ih na to i bivši igrač Bayerna i napadač nizozemske reprezentacije Makaay, koji je bio pomoćnik Giovanniju van Bronckhorstu u Ibroxu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Luka Ivanušec je jako dobar igrač i s pravom je proglašen igračem utakmice protiv Heerenveena", rekao je Makaay i dodao:

“Igrao je u gostujućoj pobjedi kod Utrechta, a zatim i u ovoj utakmici, tako da im je do sada pomogao s 11 golova. Zastrašujuće je to što se on tek navikava i još ne zna kako Feyenoord igra u potpunosti, još kad bude prihvati i njihov stil, postat će još bolji. On je jednostavno sjajan igrač. Sjajno ga je gledati, zna zabiti gol. On igra za Hrvatsku s razlogom. Oni su jedna od najboljih momčadi u Europi. Ako ste njihov prvi izbor, onda vam to sve govori o njegovim kvalitetama."

"Feyenoord će se s njim jako zabaviti i uspjeti", dodao je Nizozemac koji se upravo u dresu Feyenoorda umirovio, nakon što je za njih odigrao 103 utakmice i zabio 50 pogodaka.

I Ivanušec jedva čeka da se suoči sa Celticom u De Kuipu. Rekao je:

“Atmosfera na stadionu je bila odlična, ali očekujem još bolju u utorak. Još uvijek osjećam da još puno toga treba doći od mene. Moram postati opušteniji i onda će stvari ići bolje. Moram se osjećati ugodnije s loptom. Mislim da ću uskoro biti bolje."



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaLuka IvanušecLiga prvakaFeyenoordCeltic

Ostale Vijesti