Slaven pred potpisom bivšeg dinamovca kojeg je Udinese platio milijun eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.08.20. | 08:56

Farmaceuti rade na osnaživanju kadra.

Nogometaši Slaven Belupa pripremaju se za novu sezonu, a dok igrači rade na taktičko-fizičkoj pripremi, uprava kluba radi na kadrovskim rješenjima.

Tako su četiri mlada igrača poslana na posudbe minimalno do zime i tosvi redom u redove drugoligaša. Obrameni igrači Filip Hlevnjak i Romano Lisjak odlaze u Sesvete, Niko Havelka karijeru nastavlja u Međimurju dok će Luka Liklin pojačati redove Rudeša.

S druge strane, radi se i na osnaživanju kadra. Ranije smo već pisali kako Farmaceuti dovode nizozemskog stopera iz Intera, Damiana Van Bruggena, a prema svemu sudeći mogao bi mu se priključiti i dosadašnji suigrač iz Zaprešića.

Kako prenosi drava.info, Frano Mlinar je u pregovorima s koprivničkim klubom, viđen je zajedno s Van Bruggenom te bi bio pravo pojačanje za momke s Drave. Ovaj 28-godišnji središnji veznjak dijete je zagrebačkog Dinama koji je prije sedam godina transferiran u Udinese koji ga je platio milijun eura.

Ipak, u Italiji se nije nametnuo, kao ni na posudbala u Švicarskoj, a nakon epizode u mađarskom Mezokovesdu vratio se u Prvu HNL, prvo u redove Lokomotive, a potom prošlog ljeta u Inter. U Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi ima oko 150 nastupa i iskusno je HNL ime.

Mlinar je prošao sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, ali za seniorsku nikada nije upisao nastup.

(Foto: Slavko Midžor/Pixsell)


Tagovi

Frano Mlinar

Ostale Vijesti