Action images
Action images

Sky najavio 'ludu' zamjenu ove zime, Pjanić i Arthur pored ovoga izgledaju kao šala

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 24.11.20. | 10:26

Dva fantastična veznjaka, dvije fantastične momčadi... Ovo izgleda jako zanimljivo...

Izgleda kako je avantura Christiana Erikesena u 'gradu mode' stigla do svojeg neslavnog kraja. Posljednje informacije govore kako je Danac službeno označen viškom u klubu te se on sada nalazi na transfer listi. Iako je za njim očajna godina u Interu, njegove kvalitete su takve da će Eriksen bez većih problema ponovno naći nekog europskog velikana koji bi ga volio imati u svojim redovima.

Njemački Sky piše kako se na relaciji Inter - Real Madrid sprema zamjena po primjeru one koju su ovog ljeta napravili Juventus i Barcelona kad je Arthur stigao u Torino, a Pjanić završio na Nou Campu.

Navodno je Real spreman ponuditi Interu Isca, koji baš poput Eriksena posljednje dvije sezone nije ni sjena igrača na kojeg smo svi navikli, kako bi u zamjenu dobili Danca kojeg je Conte označio viškom.

Ipak, za ovakav tip razgovora zasad je ipak prerano, prijelazni rok otvara se tek za dva mjeseca, ali dojam je kako bi ovaj transfer bio win-win situacija u kojem klubovi ne bi trebali trošiti velike iznose na ime odštete kako bi dobili iznimno kvalitetne igrače.


Tagovi

Christian EriksenIscotransferiInterReal Madrid

Ostale Vijesti