DIEGO VARA/Action Images
DIEGO VARA/Action Images

Rus u 9. austrijskoj ligi dobio 48 utakmica kazne: „Sad ćeš vidjeti što je kažnjivo“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 10:35

Protivniku je slomio nos kao da je riječ o uličnoj tučnjavi.

Niže lige, kako hrvatske tako i one strane, nerijetko su nam znale podariti neke zanimljive priče. Jedna takva aktualna je i posljednjih nekoliko dana, a incident koji se pročuo diljem europskog kontinenta dogodio se u 9. austrijskoj ligi.

Viktoria Bregenz je u prvenstvenoj utakmici gostovao kod Gofisa. Sve to dogodilo se prije 10-ak dana, a protagonist ove priče je ruski nogometaš Rašid Arsanukajev. On je, naime, dobio izravan crveni karton nakon što je pokušao udariti svog suparnika glavom.

Iako u tome nije uspio, uslijedila je druga runda.

Kad je glavni arbitar tog dvoboja za sam pokušaj dao crveni karton, Arsanukajev se dodatno razljutio i sucu poručio: „Sad ćeš vidjeti što je kažnjivo“

Potom se okrenuo prema suparničkom igraču, udario ga je glavom, a nesretni igrač Gofisa je od siline udarca zadobio prijelom nosa.

Naravno, Viktoria Bregez odmah nakon toga je raskinula suradnju, Arsanukajev je potjeran iz kluba, a austrijski nogometni savez mu je za njegov čin dodijelio kaznu od 48 utakmica bez igranja.

Cijelim slučajem se sad bavi i policija, a Arsanukajev će, nakon svega što se dogodilo i same činjenice da su vijest prenijeli brojni europski mediji, teško opet obući kopačke i zaigrati nogometnu utakmicu.


Tagovi

Austrijska treća ligaAustrijske niže ligeAustrijaIz drugog kuta

Ostale Vijesti