Ronaldo s dva pogotka preokrenuo Empoli - jedan je prava poslastica (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.10.18. | 19:21

Novi golovi Portugalca.

 

Utakmica 10. kola Serie A nije dobro počela za Juventus.

Empoli je na svom terenu došao u vodstvo u 28. minuti preko Caputa, ali potom su se nogometaši Stare dame probudili te su krenili puno ozbiljnije napadati gol domaćina. Inicijativa se isplatila u 54. minuti kada je obrana Empolija bila primorana srušiti Paula Dybalu u vlastitom šesnaestercu, a Cristiano Ronaldo je sigurno realizirao jedanaesterac.

Ipak, pravu poslasticu nam je Portugalac priuštio u 70. minuti kada je bombetinom rasparao mrežu domaćeg vratara Provedela za potpuni preokret na 2-1.

Nakon pogotka Udineseu u pobjedi od 2-0, potom zabivši i Genoi prošlog vikenda u remiju 1-1, Ronaldu je ovo su bili treći i četvrti uzastopni pogodak u Serie A i ukupno ih sada ima sedam na svom kontu. Time je zasjeo na drugo mjesto ljestvice strijelaca iza Poljaka Piateka.

Ranije ovog dana Atalanta je rezultatom 3-0 porazila Parmu. Strijelci su bili Palomino (72'), Mancini (80') i gostujući igrač Gagliolo koji je postigao autogol (55'). Hrvatski veznjak Mario Pašalić odigrao je posljednjih deset minuta utakmice.

U posljednjoj utakmici dana Torino je kod kuće remizirao s Fiorentinom. Konačni rezultat bio je 1-1, a oba pogotka postigli su gostujući igrači. Benassi je odmah u 2. minuti zabio za vodstvo Viola, da bi vratar Lafont postigao autogol za izjednačenje Torineza. Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca nije ulazio u igru.

Juve se ovom pobjedom odvojio na sedam bodova prednosti pred Napolijem koji ima utakmicu manje. Napolitanci sutra igraju derbi protiv Rome.

ODIGRAJ Napoli - Roma

Prvi pogodak Cristiana Ronalda na utakmici možete pogledati OVDJE.

Drugi pogodak Ronalda pogledajte OVDJE.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Cristiano Ronaldo

Ostale Vijesti