Ronaldo hoće starog kompanjona iz svlačionice: Juve spreman potrošiti 65 milijuna eura na zvijezdu Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.08.19. | 17:38

Portugalac nema namjeru i ove sezone tako brzo izletiti iz Lige prvaka.

Juventus je ove godine poprilično dobro kupovao, odnosno puno. Ovog ljeta doveli su Rabiota, Tourea, Frederiksena, Lorenza Pellegrinija, Ramseya, Lucu Pellegrinija, Buffona, Demirela, De Ligta i Danila.

Samim time Maurizio Sarri ima na raspolaganju nevjerojatan fond igrača s kojima bez problema može složiti nekoliko jakih postava i igrati jednako uspješno na tri ili više frontova. O tome smo već pisali na Germanijaku.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2037944789645145&width=500" width="500" height="511" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

No uvijek pobjeda i trofeja gladni Cristiano Ronaldo nije netko kome se može tek tako zamazati oči pukim gomilanjem novih igrača u svlačionici. Prošlosezonsko ispadanje iz Lige prvaka od senzacionalnog Ajaxa prvoj zvijezdi kluba je posebno teško palo, tako da se obratio vodstvu kluba s novim zahtjevom.

Španjolski i talijanski mediji navode kako u sastavu Juventusa Ronaldo želi Isca, odličnog krilnog veznjaka, igrača s potezom i vicom, ali koji vodi „bitku s vjetrenjačama“ u nastojanju da se ukleše u standardnih 11 Zinedinea Zidanea.

Iz Torina su trenutno spremni na transfer od 65 milijuna eura, na Bernabeu traže 80. Za sada. Ishod ovih pregovora će dosta ovisiti hoće li, kada, i za koje novce Paulo Dybala napustiti sjever Italije.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

JuventusReal MadridCristiano RonaldoIscoPaulo DybalaMaurizio SarriZinedine Zidane

Ostale Vijesti