Romantika u 3.HNL: Tehničar doveo šest igrača Slavena, bivšeg dinamovca i vratara Varaždina

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.07.20. | 16:14

Ambicija je jasna – ulazak u 2.HNL

Tehničar igra u 3.HNL Sjever, a do današnjeg dana uspjeli su osigurati dolaske čak šestorice mladih igrača Slaven Belupa (Ronaldo Rengel, Ivan Delić, Lovro Nikić, Ivan Jendrić, Dejan Grubešić i Filip Štritar), a sve to „začinili“ su dovođenjem bivšeg igrača Dinama i dosadašnjeg igrača Varaždina.

Tako su u klub stigli Hrvoje Džijan, nekadašnji branič Dinama, Cibalije, Zrinjskog i Sesveta. Džijan je proteklih šest mjeseci bio član Međimurja, a Tehničar će mu biti šesti klub u karijeri.

Nadalje, klub se jako pojačao i među vratnice, a dogodine će njihova nova jedinica biti Ante Mrmić, dosadašnji golman Varaždina koji je prošle sezone skupio svega jedan nastup za momčad iz baroknog grada i to u drugoj rundi Hrvatskog kupa kada je Varaždin slavio protiv Rudeša rezultatom 4:2.

Valja naglasiti kako Tehničar već sada u svojim redovima ima dva jaka ex HNL imena, a to su dvojica Krunoslava, Lovrek i Jambrušić.

Do promjene je došlo i na klupi Tehničara pa će tako u nove izazove momčad povesti Roman Sović koji je već ostavio duboki trag kao trener u klubu, prenosi klikaj.hr.

Tehničar je već odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, a ove će nedjelje u prvoj utakmici četvrtfinala Županijskog kupa s početkom u 11 sati gostovati kod županijskog prvoligaša Bratstva u Kunovcu.

(foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

 


Tagovi

Tehničar CvetkovecAnte MrmićHrvoje DžijanTreća HNL

Ostale Vijesti