REUTERS/Peter Cziborra
REUTERS/Peter Cziborra

Rivali na terenu, rivali na tržnici: Juventus i Napoli bore se za napadača talijanske reprezentacije

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.08.22. | 08:17

Najbolje se snalazi na poziciji povučenog napadača.

Napadač Sassuola i talijanske reprezentacije Giacomo Raspadori (22) ovog bi ljeta mogao napustiti svoj matični klub u kojem je prošao sve omladinske kategorije, a za prvu momčad debitirao je 2019. s 19 godina. Igra na poziciji povučenog napadača, a za sada je za Sassuolo zabio 18 golova u 80 nastupa u Serie A. Član je talijanske reprezentacije već više od godinu dana.

Kako navodi Gianluca Di Marzio, Juventus i Napoli, dva žestoka rivala, vode žestoku bitku za njegovo dovođenje. Iako se činilo da bi Raspadori mogao završiti u Napulju, Juventusovo lobiranje je polučilo ploda te je mladi napadač trenutno bliže prelasku na sjever nego na jug Italije.

Još za vrijeme prošle sezone interes za Raspadorija iskazala je i Atalanta, no Nerrazzuri iz Bergama ispali su iz utrke kaj finacijskih moćnijih Juventusa i Napolija.

Napomenimo kako nova sezona Serie A počinje tek za nešto manje od dva tjedna, a, zanimljivo, u prvom kolu (15. kolovoza) Sassuolo gostuje upravo kod Juventusa. Hoće li Juve dovesti Raspadorija u svoje redove do te utakmice ostaje za vidjeti...

(R.V.)


Tagovi

JuventusNapoliSassuoloGiacomo Raspadori

Ostale Vijesti