Rijeka vraća bivšeg veznjaka

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.06.19. | 12:03

Pregovori još uvijek traju, ali u svakom slučaju postoji obostrani interes

Jugović je odličan vezni igrač, zahvalno krilo za koje je trener uvijek siguran da će odgovorno odigrati fazu obrane i da će na terenu dati sve od sebe. Nije Jugović najbolji tehničar kojeg je HNL vidjela, ali je svakako netko koga bi svaki trener volio imati u svojoj momčadi.

Tako bi povratkom Jugovića Rijeka mogla na desnoj strani imati dva dobra stara znanca i osovinu preko koje većina klubova u HNL-u neće biti u mogućnosti napraviti probleme Riječanima.

Od kako je Kvržić prebačen na desnog beka (ove godine bio je član najbolje postave HNL-a na toj poziciji) iako mu je prirodna pozicija nešto ofenzivnija, upravo bi njegov novi/stari klupski kolega mogao doći na nominalno njegovu poziciju.

Malo je pretenciozno reći kako bi osovina Kvržić – Jugović bila jednako opasna kao i Ristovski – Vešović, ali u svakom slučaju njih dvojica na desnoj strani bili bi nešto radi čega bi trener Igor Bišćan mirno spavao te se u potpunosti mogao fokusirati na ostale aspekte igre Rijeke budući da bi kod ove dvojice igrača bio siguran što će dobiti i da je mala šansa da ga razočaraju.

Uz Srećka Juričića, Ivan Mance osoba je koja je zadužena za pregovore sa igračima, a budući da su on i Vedran bili suigrači vjerujemo kako je ovaj transfer veoma blizu realizaciji.

U dresu Rijeke Jugović je skupio 69 nastupa, a njima je nadodao još i pet pogodaka prije nego što je 2017. zamijenio riječki dres onim Jeonnama u transferu vrijednom 500 000 eura.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto:pixsell)

 


Tagovi

Damir MiškovićRijekaVedran Jugović

Ostale Vijesti