REUTERS/Stringer
REUTERS/Stringer

Rijeka nalazi zamjenu za Andrijaševića u Real Zaragozi

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.08.21. | 11:49

Slovio je za velikog talenta slovenskog nogometa

Odlazak Franka Andrijaševića iz Rijeke na koncu protekle sezone mogao bi nadomjestiti 27-godišnji slovenski napadač Haris Vučkić. Kako javljaju španjolski mediji on je na odlasku iz Real Zaragoze, a nova adresa bi mu trebala biti Rujevica.

Španjolci navode da bi Real Zaragoza posudila Vučkića Rijeci i time olakšala financijsku stranu dolaska s obzrom da Slovenac ima ugovor još dvije godine težak 600 tisuća eura.

On je nekad slovio za veliko talenta slovenskog nogometa, a debitirao je za Domžale s 15 godina. Bio je u bilježnici skauta brojnih europskih velikana, ali brojne ozljede ussporile su mu karijeru. Osim za Domžale i Real Zaragozu igrao je i za Newcastle, Cardiff, Roterham, Rangers, Wigan, Brentfrod i Twente.

Prošle sezone u 19 nastupa za Zaragozu nije se uspio upisati u strijelca, dok je sezonu prije te nastupao za Twentte u kojem je za 25 utakmica zabio 11 golova. U posljednjem izdanju Lige nacija bio je najbolji slovenski strijelac s četiri od pet svojih golova za reprezentaciju u 10 nastupa.

Rijeka do kraja prijelaznog roka želi prodati tri stožerna igrača, a jedan od onih na odlasku je i Robert Murić za kojeg postoji interes klubova iz inozemstva.


Tagovi

HNK RijekaReal ZaragozaHNL

Ostale Vijesti