Rijeci ugodna pobjeda nad Interom, Murić se vratio golom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.03.20. | 21:22

Rožman polako ali sigurno diže formu momčadi.

Rijeka je u sklopu 25. kola HNL-a svladala zaprešićki Inter s 4:1, te istisnula Lokomotivu s trećeg mjesta.

Momčad Simona Rožmana sada ima 44 bodova, jedan manje od Hajduka na drugom te bod više od Lokomotive na četvrtom mjestu. Inter ima 17, tek jedan ispred davljenika Istre i Varaždina, te mu predstoji grčevita borba za ostanak do kraja prvenstva.

Već u devetoj minuti vratar gostiju Frelih bio je primoran vaditi loptu iz mreže. Pavičić je dao do Gorgona, koji je produžio do Raspopovića. On pak, nakon što se namjestio, lijepim centaršutom pronalazi Mirka Antonija Čolaka koji odličnim udarcem glavom svladava gostujućeg golmana za 1:0.

 

 

U 25. minuti je poništen gol Galovića radi igranja rukom, a odluku suca Vučkovića je potvrdila i VAR soba. No do poluvremena je Rijeka ipak povećala vodstvo.

41. je minuta, aktivni Pavičić je opet u akciji i ovaj puta jako lijepo izvodi korner i ubacuje na prvu stativu, gdje se najbolje snašao Ivan Lepinjica te odličnim skokom povisuje na 2:0.

 

 

59. minuta donosi još jedan nepriznati gol. Čolak je ponovno zatresao mrežu, no ovaj put je asistent Gorgon bio i nedozvoljenoj poziciji.

No, kao i u prvom slučaju, ovo je razljutilo Rožmanove nogometaše. Robert Murić, koji je u 51. minuti ušao umjesto Lončara, je ubacio s desne strane, a nadomak peterca nitko od igrača u žutom nije pazio na Ninu Galovića koji nogom u skoku povisuje na sad već uvjerljivih 3:0.

 

 

U 70. minuti gosti smanjuju. Odličnu loptu u prostor dobio je Ivan Mamut, koji taj zicer ne propušta pošto je pronašao mali prostor između stative i domaćeg vratara Pandura.

 

 

U 84. minuti konačnih 4:1. Robert Murić je primio loptu na rubu kaznenog prostora lagano s desne strane, malo ''petljao'', stigao na drugu stranu manje povoljnu za ljevaka, no još se malo namjestio te opalio nisku, ali jako preciznu loptu koja se od stative otkortljala u gol.

 

 

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Ivan LepinjicaRobert MurićAntonio-Mirko ČolakHNLInter ZaprešićRijeka

Ostale Vijesti