Real želi dovesti Benficin trio za kojeg kombinirana otkupna klauzula iznosi 320 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.03.20. | 08:02

Vijest je donio specijalizirani portal koji prati samo i isključivo kraljevski klub.

Naime, riječ je o Florentino Luisu, Rubenu Diasu i Ferru, a sva trojica ove su sezone ponajbolji igrači svoje momčadi.

Florentino igra na mjestu defenzivnog veznjaka, a osim poprilično dobre kreacije, poznat je i po ogromnom kapacitetu pluća. Do sada je igrao samo za U-21 reprezentaciju Portugala (dva nastupa), a iako prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, njegova otkupna klauzula iznosi 100 milijuna eura više.

Nadalje, tu je i 22-godišnji središnji branič Ruben Dias koji se osim u početnih 11 svojeg kluba, ustalio i u reprezentaciji svoje zemlje za koju je skupio 17 nastupa. U Benficu je stigao sada već davne 2008. godine, a njegova tržišna vrijednost iznosi 38 milijuna eura, ali to nije pretjerano važno budući da ga klub neće pustiti za minimalno duplo veći iznos.

Za kraj, tu je i Ferro, Diasov partner na mjestu središnjeg braniča, koji se silom (ne)priika našao u situaciji da dobije mogućnost igrati nekoliko utakmica u nizu, što je on objeručke prihvatio i nakon toga više ga nije bilo moguće izbaciti iz sastava. Baš kao i Dias, Ferro je izvrstan u skoku, ali valja naglasiti kako se na njega još uvijek gleda kao na „drugog“ stopera dok je Dias taj koji drži glavnu riječ za cijelu posljednju liniju.

Podsjećamo, Benfica i Real Madrid imaju uspješnu i dugogodišnju suradnju pa tako ne bi bilo veliko iznenađenje da se barem neki od ovih transfera uistinu realizira ovog ljeta.

Jasno, veliku će ulogu imati i pandemija koronavirusa koja trenutno hara cijelim svijetom, ali ukoliko se ona stavi pod kontrolu te se sve nogometne radnje ponovno pokrenu u neko skorije vrijeme, tada je barem jedan od ovih transfera i više nego izgledan.

Zanimljivo, i da se klubovi ne dogovore, Real može pokrenuti realizaciju sva tri transfera, ali bi u tom slučaju na račun odštete morali „iskeširati“ čak 320 milijuna eura budući da toliko kombinirano iznose otkupne klauzule ove trojice nogometaša.

Bilo kako bilo, ovaj trojac će se povezivati s raznim europskim velikanima, ali prema svemu sudeći kraljevski klub je taj koji trenutno ima „pole position“ za njihovo dovođenje.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Ruben DiasFerroFlorentino LuistransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti