VIDEO: Real teže od očekivanog do bodova u Pamploni, nastupi Modrića i Kovačića

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.02.17. | 22:35

U dvoboju prve i posljednje momčadi lige slavio je Real, ali puno teže od očekivanog…

Iako je razlika na bodovnoj tablici prije ove utakmice iznosila velikih 36 bodova, Osasuna je u utakmicu ušla beskompromisno i u prvom dijelu je bila čak i bolja momčad na terenu. No, Realova kvaliteta na kraju je došla do izražaja i Madriđani su upisali pobjedu te zadržali prvo mjesto iako imaju dvije utakmice manje od Barcelone.

Prva šansa na utakmici pripala je Realovcu Karimu Benzemi koji je pucao kraj gola. U 14. minuti dogodio se stravični sudar Tana Bonnina i Isca nakon kojeg je branič iz Dominikanske republike teren napustio sa slomljenom nogom.

Uslijedila je dobra prigoda Osasuninog Emmanuela Rivere, a ubrzo je Real poveo. Lopta je došla do Cristiana Ronalda koji sigurno poentira za vodstvo Madriđana. No, Osasuna se nije predala i manje od deset minuta kasnije izjednačila preko svojeg najboljeg strijelca Sergija Leona.



Do kraja poluvremena obje momčadi imale su po jednu prigodu za postizanje pogodaka, ali se mreže više nisu tresle. Osasuna je odlično otvorila i nastavak utakmice, ali je Leonov udarac obranio Keylor Navas.

Real je do novog pogotka stigao u 62. preko Isca. Real je mogao potpuno riješiti utakmicu u 74. ali su C. Ronaldo i Sergio Ramos propustili jako dobre prigode. Pred kraj utakmice Osasuna se opet probudila ali je Navas još jednom obranio Leonov udarac.


Konačni rezultat u 94. minuti postigao je Lucas Vasquez.


Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, a Mateo Kovačić u igru je ušao u 87.

Rezultati by SofaScore

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Luka ModrićMateo KovačićCristiano RonaldoIscoKeylor Navas

Ostale Vijesti