Foto: Action Images
Foto: Action Images

Rashford u smiraj utakmice ponovno srušio PSG, Leipzig imao neočekivanog heroja (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.10.20. | 22:53

Odigrano je prvo kolo grupne faze Lige prvaka.

Na otvaranju novog izdanja Lige prvaka u drugom terminu (21:00) gledali smo šest utakmica.

Definitivno najzanimljiviji dvoboj bio je onaj financijskih teškaša Paris Saint-Germaina i Manchester Uniteda koji je u konačnici završio pobjedom gostiju u Parizu rezultatom 2:1.

Prvo poluvrijeme nije bilo pretjerano zanimljivo, prije vodećeg zgoditka Crvenih vragova vidjeli smo udarac Kurzawe koji je odlično obranio danas vrlo raspoloženi David De Gea.

Prvi gol stigao je u 23.minuti iz jedanaesterca. Abdou Diallo je srušio Anthonya Martiala u kaznenom prostoru, Antonio Mateu Lahoz je pokazao na bijelu točku, a prvi pokušaj novog kapetana engleskog giganta Brune Fernandesa obranio je Keylor Navas.

Međutim, VAR snimka je pokazala da se micao s gol-linije prema naprijed prije upućivanja lopte te je penal ponovljen – Portugalac je pucao u istu stranu, Kostarikanac ovog puta otišao u suprotnu i to je bilo 0:1.

 


Do kraja poprilično nesadržajnog prvog dijela rezultat se nije mijenjao, a mnogo živosti kod momčadi Thomasa Tuchela unio je Moise Kean koji je ušao umjesto Idrisse Gueyea. Pritisak francuskog prvaka isplatio se već u desetoj minuti nastavka, iako on ponajviše ide na dušu Martiala.

Napadač Uniteda nesretno je i nespretno glavom pogodio vlastitu mrežu nakon kornera Neymara za – činilo se konačnih - 1:1.

 


Iako je PSG imao dobre prilike posebice preko Mbappea, konačnih 2:1 u 88. minuti postavlja Marcus Rashford nakon dodavanja Paula Pogbe. Engleski reprezentativac se izborio za šut te iskosa s desne strane neobranjivo pucao u suprotni kut za tri boda Crvenih vragova.

 


U istoj skupini, RB Leipzig je na krilima neočekivanog dvostrukog strijelca Angelina (16', 20') rezultatom 2:0 pobijedio turskog prvaka Basaksehir. Bivši igrač Dinama, Dani Olmo igrao je do 65. minute kada ga je zamijenio Benjamin Henrichs.

 


 

U skupini E vidjeli smo dva remija.

Chelsea je odigrao utakmicu bez golova na Stamford Bridgeu sa Sevillom.

Mateo Kovačić je u igru ušao u 65. minuti umjesto Jorginha, dok je Ivan Rakitić igrao do 80. minute kada ga je zamijenio Vasquez.

Drugi remi u istoj skupini odigrali su Rennes i Krasnodar, a vidjeli smo dva gola.

Poveli su Francuzi u 56. minuti golom Guirassya iz penala, a već tri minuta kasnije Ramirez postavlja konačnih 1:1.



Tagovi

RB LeipzigMarcus RashfordKeylor NavasBruno FernandesKylian MbappéAnthony Martial

Ostale Vijesti