REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Rakitić Barçina legenda!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 14:12

Zasluženo!

Na službenoj mrežnoj stranici Barcelone ovog je utorka ispravljena jedna 'nepravda'. Na njoj se mogu pronaći imena legendi kluba, dosad je ta lista brojala 103 imena, dok je sada dodano novih pet. A među njima je i ono Ivana Rakitića!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Uz Raketu, novim legendama Barcelone proglašeni su Belletti, Pedo, David Villa te Neymar. Zanimljivo, zajedničko ovoj petorici je da su svi oni zabijali pogotke u finalima Lige prvaka.

O tom popisu legendi proteklih se mjeseci najviše pričalo zbog jednog drugog razloga. Naime, najtrofejniji nogometaš u Barcelone, Dani Alves, prvotno je maknut s popisa legendi nakon što je osuđen na zatvorsku kaznu od četiri godine zbog silovanja, da bi ga Barça na kraju ipak vratila pa je tako i Brazilac dio tih posebnih 108 ljudi.

Ivan Rakitić danas brani boje saudijskog Al Shababa, a u Barceloni je proveo ukupno šest godina (2014.-2020.). Za to je vrijeme Raketa je za jedan od najvećih klubova svih vremena skupio 310 nastupa u svim natjecanjima uz 35 pogodaka, 42 asistencije i čak 13 osvojenih trofeja!




Tagovi

Ivan RakitićBarcelonaLa Liga

Ostale Vijesti