Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Procurio iznos kojeg Hajduk traži za Stefana Simića, priča oko Sassuola ostaje aktualna

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.07.21. | 18:09

Talijanski prvoligaš i dalje je zainteresiran za braniča Bilih, ali transfer koči drugi stoper Hajduka - Mario Vušković.

Stefan Simić ovog bi ljeta mogao postati bivši na Poljudu. Češki stoper iza sebe ima veoma dobru sezonu, a dobre igre nisu prošle nezapaženo. Iako ga je navodno pratilo nekoliko klubova, na vrhu tog popisa je Sassuolo, talijanski prvoligaš koji se ovog ljeta mora pojačati na mjestu središnjeg braniča budući da su za 12 milijuna eura transferirali Marlosa u Šahtar te Magnanija za četiri milijuna eura u Veronu.

Simić je bio i ostao na vrhu popisa želja, a Dalmatinski portal doznaje kako Hajduk za njega traži milijun eura odštete.

Gotovo u istom trenutku pojavila se vijest i iz talijanskih medija koji dodaju kako je Sassuolo spreman ponuditi Simiću četvergodišnji ugovor, ali ono što cijelu priču malo 'koči' je Mario Vušković. Naime, dvojac Jakobušić - Nikoličius aktivnije radi na prodaju mladog U-21 reprezentativca nego češkog braniča.

To nikoga i ne čudi, za Vuškovića navodno Bili odbijaju sve ponude manje od pet milijuna eura, a u istom prijelaznom roku ostati bez dva središnja branila ne bi imalo nikakve logike. Jasno se da zaključiti kako će Simićev potencijalni transfer postati još aktualnijim samo ako definitivna odluka bude da Vušković ostane u klubu barem do zime.

Hajduk je ovog ljeta napravio velike stvari. Dogovorena je nova jednogodišnja posudba Lovre Kalinića, stigao je standardni mađarski reprezentativac Gergo Lovrencsics, doma se vratio i Josip Vuković, dok je u vrhu napada dovedeno veliko pojačanje u liku i djelu Jana Mlakara. Prodati dva središnja braniča iz udarne postave na samom početku sezone bio bi pravi harakiri, a to je nešto što si čelni ljudi Hajduka ne žele dopustiti ni u kojem slučaju.


Tagovi

Sassuolonogometni transferitransferiLjetni prijelazni rokStefan SimićHajduk

Ostale Vijesti