REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Prijelazni rok u Turskoj još traje, a velikan na listi želja ima Rebića i Pašalića

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.03.23. | 19:22

Za Pašalića su navodno već slali ove zime ponudu koja je odbijena, a pred kraj prijelaznog roka poslali su još jednom upite Atalanti i Milanu.

Dok je zimski prijelazni rok gotovo u svim ligama Europe zatvoren, on u turskoj traje još do 5. ožujka. Preostalo vrijeme za dovođenje igrača većina želi iskoristiti što bolje, a na meti onih jačih zvučna su imena. Već ranije je iz Turske dolazila vijest kako Fenerbahče želi dovesti hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića, ali njihova ponuda od 7.5 milijuna eura nije zadovoljila Atalantu.

Klub iz Bergama ne bi puštao jednog od najboljih igrača za iznos koji je upola manji od onog koji su potrošili na njegovu kupovinu 2020. godine. Uz to Pašalić ima ugovor do 2025. godine, a Transfermarkt ga primjerice cijeni na 25 milijuna eura. Istaknuo se Pašalić svojim igrama u Atalanti važnim golovima, a prošle sezone je bio i najbolji strijelac kluba s 13 golova Zadnje tri utakmice propustio je zbog ozljede gležnja.

Nije Pašalić jedini na meti istanbulskog velikana. Prema pisanju i talijanskih medija Fenerbahče želi još i Antu Rebića iz Milana. On im je ove zime bio i prvi izbor, ali ni za njega nisu bili spremni platiti koliko treba za otkup ugovora. Kako navode Talijani, Milan je tražio 8 milijuna eura, što je Turke odbilo. (rv)


Tagovi

Ante RebićMario PašalićFenerbahçe

Ostale Vijesti