Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Prije nego je ‘odzvonio’ Dinamu određen glavni sudac utakmice Lokomotiva – Hajduk u petak u Kranjčevićevoj, VAR je ‘mladi talent’

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.12.23. | 16:20

Titlić i Bebek sude Dinamu, Jović i Čuljak Osijeku, a Strukan i Pajač Rijeci

Određene su službene osobe za 18. kolo hrvatskog nogometnog prvenstva koje se igra od 8. do 10. prosinca, a malo je neobično da je glavni sudac utakmice Lokomotive i Hajduka u petak određen i objavljen prije nego je ‘odzvonio’ utakmicu Slaven Belupo – Dinamo u ponedjeljak u Koprivnici.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zasigurno pogađate, radi se o Dariju Belu, po mnogima našem najboljem sucu trenutno, boljem čak i od Duje Strukana, koji prema dostupnim informacijama ima najveći međunarodni rejting. No, dobro, sopmenimo odmah da će pomoćnici Osječaninu u petak u 17.30 u Kranjčevićevoj biti također Slavonci Kruno Šarić (Županja) i Kristijan Novosel (Valpovo), četvrti je Zdenko Lovrić (Đakovo), a u VAR sobi će biti takozvani mladi talent Patrik Kolarić (Čakovec) i Marjan Tomas (Vladislavci).

U subotu će popodnevni sraz Gorice i Istre 1961 koji se igra od 14.50 u Velikoj Gorici suditi Mateo Erceg (Benkovac), VAR je Ivan Vučković (Zagreb).

Dinamu će protiv Rudeša suditi Jakov Titlić (Potravlje), a u VAR sobi će paziti da sve prođe kako treba najbolji hrvatski VAR sudac Ivan Bebek.

U nedjelju, pak, nadmetanje koje prenosi HTV2 od 15 sati, gostovanje Osijeka u Varaždinu pripalo je Zagrepčanima: glavni je Fran Jović, a VAR Ante Čuljak.

I na kraju, dvoboj Rijeke i Slaven Belupa na Rujevici od 17.10 sati vodit će već sopmenuti Duje Strukan (Split), a u VAR sobi će glavni biti Igor Pajač (Zelina). (nl)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligapovjerenik za suđenje Prve HNLsuđenjeVARVAR sobaVAR suciDario BelDuje StrukanIvan BebekFran JovićIgor PajačJakov Titlić

Ostale Vijesti