REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Preokret u slučaju Salah: Odradit će još jednu sezonu na Anfieldu, a onda prijeći na Camp Nou!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.06.22. | 13:14

Promijeni kursa očito je kumovao poraz u finalu Lige prvaka.

Cijelo 'proljeće' britanski mediji pisali su o tome kako se ponajbolji igrač Redsa Mohamed Salah dvoumi oko produženja ugovora s Liverpoolom. No, nekoliko dana prije finala Lige prvaka u Liverpoolu činilo se da je dvojba bila riješena - Salah će produžiti vjernost klubu u kojem se razvio u jednog od najboljih igrača današnjice.

Stiglo je to finale, Liverpool je izgubio od Real Madrida, razočaranje je bilo ogromno. A isto bi moglo biti još i veće, barem ako je suditi prema posljednjim informacijama koje donosi Sunday Mirror. Salah, kojem postojeći ugovor ističe na kraju iduće sezone, neće produžiti vjernost Liverpoolu već će se nakon iduće sezone priključiti Barceloni na Camp Nou kao slobodni igrač.

Odlazak Salaha bi svakako bio veliki udarac za slavni engleski klub, pogotovo jer će Anfield ovog ljeta napustiti Sadio Mane. Senegalac se također spominje u kontekstu novog pojačanja Barcelone, no realniji je njegov prelazak u Bayern kao zamjena za Roberta Lewandowskog koji bi ovog ljeta mogao završiti u Barceloni.

Barca od raspadnute momčadi do napada u Salah-Lewandowski-Torres u samo dvije godine... ne zvuči uopće loše...


Tagovi

Mohamed Salah

Ostale Vijesti