Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Poznato zašto Zvonarek nije zaigrao od kada je potpisao za Bayern

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.09.21. | 07:31

Od potpisa za Bavarce odigrane su četiri utakmice.

Slaven Belupo jučer je na domaćem terenu upisao peti prvenstveni poraz u posljednjih šest dvoboja, a Farmaceutima je to ukupno bila deveta uzastopna utakmica bez pobjede, nakon što su na otvaranju prvenstva senzacionalno svladali Dinamo na Maksimiru 2:0. Sada im se Dinamo osvetio u Koprivnici i upisao visoku 4:1 pobjedu.

I treću utakmicu u nizu u kadru Slaven Belupa nije bilo 16-godišnjeg wunderkinda Lovre Zvonareka koji je nedavno za 1.8 milijuna eura prešao u Bayern, s time da bi cifra mogla narasti i do pet milijuna eura.

Zvonarek će do kraja sezone ostati na posudbi u Koprivnici te bi se idućeg ljeta trebao pridružiti bavarskom gigantu. No, od kada je mladi Preložanin stavio potpis na ugovor s Bayernom, a to je bilo 10. rujna, nije odigrao niti jednu utakmicu za Slaven Belupo. Farmaceuti su u međuvremenu odigrali četiri utakmice, tri u prvenstvu i jednu u kupu. Očekivalo se da ćemo ga vidjeti na terenu u jučerašnjem dvoboju protiv Dinama, no opet je izostavljen iz sastava.

Riječ je o ozljedi kvadricepsa i 16-godišnji igrač se trenutno nalazi u procesu rehabilitacije. S njim u sastavu igra Slavena izgleda bitno drukčije. Da ne izgleda, ne bi Bayern od njega napravio jednog od najskupljih 16-godišnjaka svih vremena. Sa Zvonarekom u kadru Slaven Belupo izborio je ostanak, svladao Dinamo, a onda odigrao i 'nulu' u Gradskom vrtu. A sada im je prijeko potreban da se odmaknu iz zone ispadanja.

Zvonarek bi se na teren trebao vratiti u listopadu, u Koprivnici se nadaju već iduće subote kada Slaven Belupo gostuje kod Lokomotive.



Tagovi

Slaven BelupoBayernLovro Zvonarek

Ostale Vijesti