Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak

Lovro Zvonarek EKSKLUZIVNO za Germanijak: „Drago mi je da su se trud, rad i zalaganje isplatili“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.09.21. | 11:45

Odmah po potpisu za bavarskog velikana, Lovro je uhvatio vremena nakratko porazgovarati za Germanijak i podijeliti s nama svoje prve dojmove.

Iako se o interesu Bayerna, liječničkim pregledima i pregovorima između dva kluba piše već tjednima, službena potvrda da je Lovro Zvonarek novi igrač bavarskog velikana mnoge je iznenadila. Preciznije, ne iznenadila, već razveselila.

Mladi veznjak, koji je u samom finišu prošle sezone postao najmlađi strijelac u povijesti 1. HNL, potpisao je višegodišnji ugovor s Bayernom, ali će u Koprivnici ostati do kraja sezone 21/22.

Posljednjih dana se pisalo kako će Slaven 'iskopirati' Dinamo i transfer Joška Gvardiola u RB Leipzig, odnosno da će Bayern plaćati svaki nastup mladog talenta kako ga u Koprivnici ne bi pustili po strani nakon što su ga prodali.

Takav ishod nije izgledan, pa čak ni da ne postoji klauzula kao što je bila u slučaju Joška Gvardiola. Zvonarek je jednostavno prevažan kotačić u momčadi Farmaceuta, a toga su svjesni u Slavenu i u Bayernu.

Iako mu telefon nije prestao zvoniti otkako je danas i službeno potvrđeno da je on igrač Bayerna, Lovro Zvonare ipak je odvojio minutu vremena kako bi za Germanijak podijelio svoje prve dojmove.

„Osjećaj je neopisiv. Dolazim u jedan od najvećih klubova svijeta i želim opravdati povjerenje koje mi je Bayern ukazao. Drago mi je da su se trud, rad i zalaganje isplatili. Sad se okrećem novim izazovima“, rekao je Lovro Zvonarek ekskluzivno za Germanijak svega nekoliko sati nakon što je potpisao ugovor s Bayernom.

Farmaceuti bi na ime odštete trebali uprihoditi 1.8 milijuna fiksno, s tim da se uz bonuse konačan iznos može popeti do 5 milijuna eura. Iz Koprivnice nisu htjeli u detalje, ali su se na klupskim stranicama pohvalili kako je danas zgotovljen najveći izlazni transfer u klupskoj povijesti.

Razgovarao: Dominik Smolak


Tagovi

Lovro ZvonarekGermanijakGermanijak doznajeBayernSlaven Belupo

Ostale Vijesti