Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Povratnici u HNL slažu momčad za iduću sezonu, nekima slijedi 'zahvalnica'

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 20.06.21. | 10:00

Crni su krenuli s pripremama za prvoligaško društvo

Hrvatski dragovoljac prošle sezone osigurao je povratak u 1. HNL. Iako su ih već i prije početka sezone otpisali i pokušavaju ih prikazati kao autsajdere iz Sigeta stižu nešto drugačije najave. Oni se neće tek tako predati.

S pripremama za iduću sezonu počeli su prošlog tjedna, a nakon sedam dana teških kondicijskih priprema dolaze treninzi s loptom i test utakmice. Momčad Mirolsava Kuljanca ima šest ugovorenih pripremnih utakmica, a prva provjera je s Lokomotivom na Kajzerici u ponedjeljak. Potom slijedi utakmica s Rijekom pa odlazak na sedmodnevne pripreme na Kupresu. 

Tamo će odraditi pripremne utakmice sa Zrinjskim, Posušjem i Širokim Brijegom. Po povratku kući čeka ih generalna proba s Kustošijom 10. srpnja, a prvenstvo starta 17. srpnja kada prvu utakmicu igraju protiv Istre 1961 u Puli. Treninge trenutno odrađuju po dva puta dnevno Šubarić, Marić, Jelavić, Ivkić, M. Bašić, Seth, Bagadur, Ernst, Valentić, Majstorović, Roca,Perić, Beloša, Fijan, Martinez, Abramović, J. Bašić, Baković, Sekulić, Nikšić, Jurić, Mamić, Ipolito, Seutcho i Veljača, pišu Sportske novosti.

Svi konkuriraju za utakmicu s Lokomotivom, a nakon toga će se nekima od njih zahvaliti na suradnji.


Tagovi

Hrvatski dragovoljacHNL2.HNL2. HNL

Ostale Vijesti