REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Povlače se repovi nakon ždrijeba: Real je oštećen, Perez se ne miri s epilogom!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.12.21. | 16:05

Predsjednik madridskog Reala se ne miri s činjenicom da će njegova momčad tražiti četvrtzavršnicu protiv PSG-a, a ne Benfice kako je prvotno bilo izvučeno

Iako će se mnogi naslađivati Realovoj nesreći, čini se da su ovog puta u pravu. Ponovljeni ždrijeb Lige prvaka odredio je i nove parove ovog elitnog natjecanja, a Real je, nakon dobrih vijesti oko podneva kada su kuglice odlučile da će u borbu za četvrtfinale protiv Benfice, pobijesnio na ponovljenom plesu kjuglica.

Naime, novo izvlačenje ih je gurnulo u kudikamo teži zadatak – PSG. Zaljubljenici u nogomet su itekako zadovoljni jer nas u principu čeka “finale prije finala”, no Florentino Perez smatra da je Real oštećen jer je u prvotnom izvlačenju procedura bila ispravna pri izvlačenju njihovog protivnika.

S druge strane, nekome smrkne drugome svane! Manchester United je dobio Atletico Madrid, što je ipak nešto bolja opcija od prvotne "popravne” kuglice koja ih je smjestila u dvomeč s monstruozno jakim PSG-om. Chelsea je dobro prošao oba puta jer ih je ždrijeb pomazaio s Lilleom. Benfica je dobro prošla nakon Reala i čini se da su im šanse za ¼ finala ipak nešto veće kada im preko puta stoji Ajax.

Jedan od gubitnika je i Liverpool. Nitko ne želi podcijeniti Red Bull Salzburg, no Austrijanci su svakako premostiva prepreka, a Inter je sigurno kudikamo teži takmac, pogotovo ako Calhanoglu ostane u formi. Za kraj ostavljamo Juventus, kod njih je situacija dosta neutralna. Nakon Sportinga u prvom, izvukli su Villarreal u drugom krugu izvlačenja. Neće im biti lako, ali ako ništa, njihovi protivnici su po snazi – usporedivi.

Podsjećano, prve utakmice se igraju 15., 16., 22. I 23. Veljače dok su uzvrati 8., 9., 15. I 16. ožujka.


Salzburg - Bayern

Sporting - Manchester City

Benfica - Ajax

Chelsea - Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter - Liverpool

PSG - Real Madrid

screenshot Uefascreenshot Uefa



Tagovi

ždrijebLiga prvakaReal MadridFlorentino Perez

Ostale Vijesti