Foto: Juventus Official Twitter
Foto: Juventus Official Twitter

Potvrda velikog talenta: 18-godišnji Hrvat produžio ugovor s Juventusom do 2027. godine

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.09.23. | 16:15

Prve nogometne korake napravio je u Školi nogometa '1. gol', kao i Matija Frigan, da bi onda obojica preko Rijeke otišli u inozemstvo u milijunskim transferima.

Juventus je objavio kako je potpisao novi ugovor s mladim napadačem koji je prošlo ljeto u Torino stigao iz Rijeke. Kako navode, 18-godišnji Ivano Srdoč parafirao je vjernost talijanskom velikanu do ljeta 2027. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Talentirani Srdoč izdanak je Rijekine škole nogometa, no prve nogometne korake napravio je u Školi nogometa '1. gol', kao i Matija Frigan, da bi onda obojica preko Rijeke otišli u inozemstvo u milijunskim transferima.

Prvo je Srdoč u ljeto 2022. za milijun eura otišao u redove Stare dame (transfer bi na ime bonusa mogao još pokoji milijun donijeti na Rujevicu), da bi ovog ljeta Frigan donio 5,5 milijuna eura u riječku blagajnu zahvaljujući prelasku u belgijski KVC Westerlo. Ovi transferi prava su potvrda da ŠN 1.gol, čiji je osnivač Domagoj Rađa, već godinama radi sjajan posao s najmlađim uzrastima.

Srdoč inače igra za juniorsku momčad Juventusa, a ove je sezone u uvodna dva nastupa upisao po jedan gol i asistenciju. Prošle je sezone imao velikih problema s ozljedom mišića, tako da puni potencijal može pokazati tek sada. Za mlađe kategorije hrvatske reprezentacije još uvijek nije nastupio. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivano SrdočJuventusJuventus juniori

Ostale Vijesti