Foto: Juventus Official Twitter
Foto: Juventus Official Twitter

Službeno: Rijeka za milijun eura prodala talentiranog napadača Juventusu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 13:14

Potpisao je trogodišnji ugovor, a iznos transfera se može popeti do četiri milijuna eura!

Ono o čemu se pričalo već neko vrijeme, sad je dobilo službenu potvrdu – Ivano Srdoč novi je igrač Juventusa!

Talentirani 17-godišnjak je izdanak Rijekine škole nogometa, a vijest da će put Torina procurila je još prije dva tjedna. Ivano je prošao liječničke preglede te potpisao trogodišnji ugovor sa Starom damom, a zajedno s njim kao novi igrač predstavljen je i Kenan Yildiz koji u klub stiže iz Bayerna čiji je član bio proteklih 10 godina.

Za početak će Srdoč igrati za U19 momčad (Primavera) koju vodi legendarni Urugvajac Paolo Montero, dok njegov vršnjak i sunarodnjak (i sugrađanin!) Borna Panić ostaje u U17 momčadi gdje je kapetan.

Prema neslužbenim informacijama, Rijeka je na ovom poslu zaradila oko milijun eura fiksno, s tim da se konačan iznos transfera, kad bi se sve stavke iz ugovora zadovoljile (a nije da ih ima malo) mogao popeti do četiri milijuna eura!

Posjetimo, Rijeka je iz omladinskog pogona već prodavala igrače u najveće talijanske klubove, a posljednji takvi primjeri su Ricardo Bagadur (2014.) koji je svojevremeno prešao u Fiorentinu za 500 tisuća eura te Ivica Ivušić (2009.) koji je dres Rijeke zamijenio onim Intera.



Tagovi

HNK RijekaRijekaIvano SrdočJuventus junioriJuventusnogometni transferiGermanijak transferitransferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.

Ostale Vijesti