Potpuno iznenađenje! Dinamo iz Rijeke doveo Leškovića

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.07.16. | 23:00

Potpuno neočekivano iz Maksimira je stigla vijest kako je Marko Lešković postao novi igrač Dinama.

Dinamo i Rijeka su mirno dogovorili transfer Marka Leškovića. Niti jedan medij nije pisao o ovom prelasku, a na kraju je vijest pustio Dinamo objavio na svojoj internetskoj stranici.

„Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji i jako se veselim što ću, siguran sam nakon liječničkog pregleda, biti dio Modrih! Htio bih se od srca zahvaliti Rijeci i njihovim navijačima na svemu, proveo sam tamo tri krasne godine, ali kako to obično bude u sportu jednostavno je došlo vrijeme za rastanak. Znam da me u Dinamu čeka jaka konkurencija, tako to i treba biti u ovako velikom klubu, ali vjerujem u sebe i da ću se nametnuti treneru Kranjčaru“, izjavio je Lešković.

Ovog 25-godišnjeg stopera, koji je prije Rijeke igrao u Osijeku te tri puta nosio dres reprezentacije, još samo liječnički pregled dijeli od službenog potpisa ugovora na pet godina. Nije poznato koliko će Rijeka dobiti na ime odštete, a ovaj transfer se dogodio jer je Lešković odbio potpisati novi ugovor s Rijekom, a aktualni mu je istjecao sljedeće godine. Samim time je ovo bila jedna od zadnjih prilika da Rijeka naplati njegov odlazak.

(Foto: gnkdinamo.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marko Leškovićprijelazni rok

Ostale Vijesti