Posljednjeg dana prijelaznog roka Rijeka odbila dva milijuna eura za standardnog prvotimca

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.10.20. | 08:20

Klubovi su pak sklopili usmeni dogovor kako bi se cijela priča glede potencijalnog transfera mogla ponovno aktivirati ovog siječnja.

Prije točno pet dana, odnosno u ponedjeljak, 5. listopada, zaključio se ljetni prijelazni rok u pet najvećih europskih liga, popularno znanim kao 'lige petice'.

Iako je sve prošlo relativno mirno kad je riječ o hrvatskim klubovima, Rijeka je bila najbliža tome da njezin bankovni račun 'preko noći' postane znatno deblji.

Naime, kako prenosi Novi list, u sjedištu zbivanja bio je Ivan Nevistić, iznimno talentirani vratar koji je prošle sezone bio izvrstan u Varaždinu, da bi sada postao riječka 'jedinica' nakon što je klub napustio Ivor Pandur.

Nevistić je i prije povratka u Rijeku navodno bio meta nekih eminentnih europskih klubova, hrvatski vratari imaju sve višu i višu vrijednost (Pandur, Grbić, Malenica) pa tako nije nikakvo iznenađenje da je neki od klubova 'bacio oko' i na Ivana Nevistića.

Navodno je posljednjeg dana prijelaznog roka Rijeka odbila ponudu tešku dva milijuna eura za mladog vratara, ali ime kluba 's druge strane' zasad nije poznato. Razlog zašto se s imenom kluba nije izlazilo u javnost je taj jer je navodno postignut usmeni dogovor kako će klub nastaviti pratiti mladog vratara te bi se, u slučaju da njegove igre budu na zadovoljavajućoj razini za potencijalnog kupca, cijela priča mogla ponovno pokrenuti ove zime.


Tagovi

Ivan NevistićtransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti