Action Images
Action Images

Portugal objavio popis za Euro: Je li ovo najjači napad na turniru?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.05.21. | 10:52

Fernando Santos ima slatke brige.

Portugalski izbornik danas je objavio popis od 26 igrača koje će voditi na Europsko prvenstvo koje će se od 11. lipnja do 11. srpnja održati u 13 država. Na popisu se nalaze zvijezde najjačih europskih klubova, a posebno impresivan je napad kojeg predvode Cristiano Ronaldo (Juventus), Joao Felix (Atletico Madrid), Diogo Jota (Liverpool) i Bernando Silva (Manchester City).


Vezu predvodi veteran Joao Moutinho i ponajbolji igrač Manchester Uniteda Bruno Fernandes, a tu su još odlični Danilo Pereira, Ruben Neves, Wilhiam Carvalho i Renato Sanchez.

U obrani se nalazi dvojac iz Manchester Cityja (Joao Cancelo i Ruben Dias), Nelson Semedo iz Wolverhamptona, odlični Raphael Guerreiro iz Borussije Dortmund te neuništivi Pepe i Jose Fonte.

Na vratima, dakako, stoji Rui Patricio.

Santos najčešće igra u 4-3-3 sustavu, a ponekad i u 4-2-3-1 i očekuju ga, vjerujemo, slatke brige na predstojećem Euru.


Portugalci brane naslov osvojen 2016. u Francuskoj, kada su na putu do naslova izbacili Hrvatsku pogotkom Ricarda Quaresme u 117 minuti. Na Euru se nalaze u skupini smrti s Mađarskom, Njemačkom i Francuskom koja na papiru možda ima jedina jači napad od Portugalaca.

Tečaj na portugalski naslov prvaka Europe iznosi 10.

Sve tečajeve za osvajanje europskog naslova možete pronaći OVDJE.


Tagovi

Fernando SantosCristiano RonaldoPortugalska nogometna reprezentacijaJoao FelixBruno FernandesPepeJose FonteJoao CanceloRuben DiasBernardo SilvaAndreas PereiraJoao MoutinhoRaphael Guerreiro

Ostale Vijesti