Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Poms: "Da je Omerović ono zabio..."

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.02.23. | 19:43

Trener Osijeka pokušao je objasniti zašto je njegova momčad i treću utakmicu ostala bez zabijenog gola

Osijek je ostao bez gola i bodova u Puli. Kriza se nastavlja… Trener Rene Poms probao je s izmjenama u napadačkom dijelu, nije pomoglo.

“Pokušali smo s mlađima igračima koji su nam trebali donijeti dinamiku u igru. Nakon dugo vremena su zaigrali od početka i nije to bilo loše. Omerović je imao priliku, bilo bi drugačije da je zabio. Na kraju, na ovom travnjaku je svaka duga lopta bila problem za nas. Erceg je igrao sjajno i radio nam puno problema. Nismo iskoristili neke prilike. Nažalost, dogodi se tako u nogometu. Radit ćemo da ispravimo takve stvari”, rekao je trener Osijeka koji je još jednom ponudio objašnjenje zašto klub s Gradskog vrta ne zabija…

“U prošlosti smo brzo zabijali iz prve ili druge prilike i sada je to ono što nam nedostaje. Omerović bi na treningu od deset onakvih prilika zabio osam, sada nije. Nekada imaš jako malo prilika, moraš zabiti odmah”.

U sljedećem kolu Osijek će na Varaždin bez Miereza i Žapera koji su kartonirani.

“Nesreća. Radit ćemo jako sljedeći tjedan, ima igrača koji čekaju priliku, sada će je dobiti i vjerujem da možemo dobiti tu utakmicu”, s dozom optimizma završio je Poms.




Tagovi

Rene PomsNK OsijekHNLIstra 1961Hrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti