Poljaci tvrde: Rijeka prodala Vešovića za 400 tisuća eura u Legiju

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.12.17. | 14:50

Radit će s hrvatskim trenerom Romeom Jozakom.

Vešović isto kao i Gavranović nije želio produžiti ugovor s Rijekom i na koncu ove sezone postao bi slobodni igrač s obzirom da bi mu ugovor istekao, a iluzorno je očekivati da će se to dogoditi jer klub neće propustiti zaraditi na igraču koji je bio jedna od ključnih figura šampionske sezone.

Legia je trenutno vodeća momčad poljskog prvenstva sa 38 bodova iz 21. kola i bio bi to lijep skok Crnogorca u karijeri, ali vjerojatno se nadao i nekom unosnijem angažmanu. On ima tek 26 godina i u najboljem je igračkom periodu, a ovo je samo potvrda raspada šampionske Rijeke kojoj u nastavku sezone prijeti potpuno srozavanje.

To ipak nije sve, Romeo Jozak bi navodno iz Rijeke volio dovesti i iskusnog zadnjeg veznog Mate Maleša kojem ugovor vrijedi do ljeta 2019., a vrijednost mu je milijun eura. Bila bi to prava pljačka Rijeke od strane poljskog velikana.

Poljaci predstavljaju Vešovića kao polivalentnog beka koji može igrati više pozicija, a veliku je ulogu u cijeloj priči odigrao i bivši igrač Legije, Hrvat Ivica Vrdoljak koji je rekao da je Crnogorac odmah spreman uskočiti u prvih 11.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Romeo JozakMate MalešMarko Vešović

Ostale Vijesti