Press Association/PIXSELL
Press Association/PIXSELL

PAOK prije uzvrata s Hajdukom pokušao dovesti pojačanje iz Rusije od sedam milijuna eura, ali dobili su odbijenicu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.08.23. | 17:43

Talent Argentinca talijanskog podrijetla svojevremeno su prepoznali u Manchester Cityju gdje je bio četiri godine.

Nakon samo pola godine u ruskoj KS Samari, Argentinac talijanskog podrijetla, Benjamín Garré, bio je blizu da napravi veliki izlazni transfer. U Rusiju je stigao u siječnju ove godine za svega 1.7 milijuna eura iz Racinga, a sada je PAOK za njega ponudio sedam milijuna eura. No, ponuda Grka, koje u četvrtak čeka uzvratna utakmica u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu protiv Hajduka, je odbijena. Tako se barem piše po grčkim medijima…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Garré je četiri godine (2016.-2020.) proveo u mlađim uzrastima Manchester Cityja gdje je stigao iz Vélez Sarsfielda, da bi onda vratio u domovinu gdje je jako dobre partije pružao u dresu Racinga. U novu sezonu krenuo je s dva pogotka i dvije asistencije u četiri nastupa, što je zainteresiralo čelnike PAOK-a, ali 23-godišnje lijevo krilo do daljenjeg ostaje u Rusiji.

Prije koji dan grčki klub je zgotovio transfer Brazilcam Augusta (koji nije igrao prvu utakmicu na Poljudu) u Nantes za šest milijuna eura, a ovog ljeta su već doveli četiri nova igrača (Troost-Ekong, Ozdoev, Samatta, Rahman Baba) te su svi navedeni svoje debitantske nastupe odradili baš protiv Hajduka na Poljudu. (G)



Tagovi

PAOKKrylya Sovetov SamaraLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti