Slaven Belupo
Slaven Belupo

Paket-aranžman s Rujevice: U Slaven stigla dvojica igrača Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 17:57

Prometno u Koprivnici.

Danas je poprilično prometno u Koprivnici. Naime, Slaven Belupo je danas predstavio dvojicu igrača – Adrian Liber i Ivan Lepinjica su prva pojačanja kluba pod ravnanjem novog trenera Roya Ferenčine.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Liber je u dosadašnjoj karijeri igrao za Orijent i Rijeku za koju je upisao 52 nastupa uz dva pogotka i tri asistencije.

„Stvarno sam sretan i zahvalan što mi je Slaven Belupo pružio priliku da dođem tu. Igrao sam nekoliko puta protiv Slavena i stvarno sam uživao u tim utakmicama tako da se jedva čekam odužiti na ukazanom povjerenju. Ja sam vezni igrač, za sebe stvarno mogu reći da jako volim nogomet da uživam u tome što radim. Uvijek se trudim, moto mi je da dajem sve od sebe i stvarno se radujem utakmicama i treninzima. Davat ću sve od sebe, imam velike ambicije i želim ih sve ispuniti“, rekao je Liber pri potpisu trogodišnjeg ugovora. Lepinjica, koji u Slaven stiže iz Rijeke, a u svojoj je karijeri branio i boje Zadra te njemačke Arminije i koji, uzgred rečeno, ima i pet nastupa za hrvatsku U-21 reprezentaciju, potpisao je ugovor na dvije godine, s opcijom produženja na još jednu.

„Vidio sam teren, prostorije kluba, svlačionicu, pomoćne terene gdje ćemo trenirati i raditi i mogu reći da sam uzbuđen jako. Jedno novo poglavlje za mene i jedva čekam da počne. Siguran sam da mogu donijeti agresivnost na terenu i da mogu pomoći u oba smjera, kako u obrani tako i u napadu. Mislim da imamo velike šanse napraviti jako dobar rezultat ove sezone kada se posložimo do kraja“, podvukao je Lepinjica.



Tagovi

Slaven BelupoAdrian LiberIvan LepinjicaHNK Rijeka

Ostale Vijesti