Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Otkupi li Osijek Miereza od Alavesa, dio odštete dobit će klub iz HNL-a

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.11.20. | 10:30

Argentinac je fantastično otvorio sezonu.

Jedan od najboljih igrača Osijeka u prvoj fazi prvenstva definitivno je Ramon Mierez, argentinski napadač koji se izvrsno uklopio u sustav kakvog prakticira Nenad Bjelica.

23-godišnjak igra jako dobro, gol ga 'ide', a u dosadašnjih pet odigranih utakmica u HNL-u postigao je jednako toliko pogodaka.

Potpuno očekivano, Mierez je svojim igrama natjerao čelnike kluba da već sad razmišljaju o otkupu njegovog ugovora od Alavesa.

Sportske novosti pišu kako bi se spomenuti otkup trebao veoma brzo dogoditi, a dio odštete za Miereza pripast će i Istri 1961. Slijedom događaja, baš je momčad iz Pule najzaslužnija zašto je danas Mierez postao tako važna figura u momčadi Nenada Bjelice.

Mierez je ugovorno vezan za Alaves do ljeta 2023. godine. Njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 950 tisuća eura, što je za 550 tisuća eura manje od onoga koliko je 'koštao' kad mu je vrijednost bila na vrhuncu.

Prije dolaska u Osijek, Mierez je igrao za Tigre, Istru 1961, Alaves i Tenerife, a jednom prilikom bio je pozvan i na okupljanje U-20 reprezentacije Argentine.


Tagovi

Ramon MiereztransferiOsijekIstra 1961Alaves

Ostale Vijesti